10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü dolayısıyla mesaj yayınladı.

“Milli ve manevi değerlerimizin yanında olan medya kuruluşlarımız ve basın mensuplarımız çok önemli görevler üstlenmektedir. Mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda görevlerini zor şartlar altında yerine getiren basın mensuplarımızın; ilkeli ve sorumlu habercilikten taviz vermeyerek, ülkemizde milli birliğimizin ve kardeşliğimizin muhafazasına ve daha da gelişmesine katkı sağlamaya devam etmelerinden büyük memnuniyet duyuyorum.

İletişim ve haberleşmeyi sağlayan, ilçemizin tanıtımında, gelişiminde rol oynayan tüm basın mensuplarımıza, gazete, televizyon, radyo, internet sitesi, ajans temsilcisi arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, hizmetleri için ilçemiz ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.”